top of page

Dalgıç Konveyör Bant Bağlantı Ekipmanları


Konveyör bant raptiyesi; menteşeli raptiye, plaka raptiye, sac bant raptiyesi, tel raptiye, menteşeli zımba telli raptiye, fermuar raptiye, spiral raptiye gibi çeşitlere sahip olan bağlantı parçalarıdır. Konveyör bantları ek halinde bir bütün haline getirilirken en önemli aşamalardan ve dikkat edilmesi gereken teknik konulardan biri de doğru bağlantı parçasını seçmektir. Bu hususta Dalgıç Raptiye olarak, güven unsurunu temele alarak, size yardımcı olacağımıza emin olabilirsiniz.


Dalgıç Konveyör Bant Raptiyeleri; güç, dayanıklılık, kolay montaj ve uygun fiyat unsurlarından dolayı sıklıkla tercih edilmektedir.



Konveyör Bağlantı Ekipmanları ihtiyaçlarında önceliği kalite ve teslimat süresinin kısa olmasında arayan firmaların tercih ettiği Dalgıç Raptiye ® olarak en iyi hizmeti verebilmek adına hem üretim hem pazarlama alanlarımızda 7/24 çalıştığımıza emin olabilirsiniz.


Neden Dalgıç Raptiye Tercih Edilmelidir?

Piyasada endüstriyel anlamda birçok üretici ve daha özelinde bant raptiyesi (belt fastener), civata, elek kancası (U Bolt, J Bolt) tedarikçisi bulunmaktadır. Peki bu kadar seçenek arasında neden Dalgıç Raptiye Konveyör Bağlantı Ekipmanları Tercih Edilmelidir? Öncelikle Dalgıç Raptiye, en ağır şartlarda çalışmak üzere tasarlanan parçalar geliştirir. Genellikle sıkıntı yaşanan plaka raptiyelerde dahi malzemeleri dökme yapmaz ve ağır şartlarda test edildiği için üstün tutma yeteneği hedeflenerek üretilir. Mukavemetin ana husus olduğu ürünlerimizde raptiye ve cıvata kombinasyonu özel olarak incelenir. Ürün satmak değil devamlı dostluk ticari prensip olarak benimsenmiştir.


Dalgıç Raptiye Tercih Edilmesinin Müşteriye Faydaları Nelerdir?



· Patentli ve güvenilir ürün satın alırsınız.

· Farklı parçalardan oluşan ürün satın aldığınızda ayrı ayrı toplanmamış, kalibrasyonlu ürün satın almış olursunuz.

· Teslimat bizim için önemli. Ürününüz anlaşmanın ardından hazırlanır ve yola çıkar.

· Paketleme konusunda hassasız. Kutularımızdaki simetrik paketlemeyi görünce demek istediğimizi daha net anlayacaksınız.

· Aradığınız ölçüye net olarak sahip olursunuz. Endüstri, netlik ve dürüstlük ister. Marka olmanın gerekliliğini yerine getiriyoruz.



* belt fastener turkey *belt fastener *bant raptiyesi türkiye


Dalgıç Raptiye Editör


107 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page